Orthomoleculair kennisinstituut
Menu

Happy New Year: Orthomoleculaire Scholingen in 2021

7 januari 2021
2 minuten leestijd
Nieuwjaars doelen
In het kort
  • Digitale scholingen in 2021
  • Nieuwe opleidingslocatie in hoofddorp
  • Opleidingsagenda 2021

Bij deze willen we al onze cursisten een gelukkig en gezond 2021 wensen. Daarnaast grijpen we deze gelegenheid aan om je te bedanken voor je flexibiliteit en enthousiasme het afgelopen jaar! Van de ene op de andere dag verlieten we het klaslokaal voor een digitale leeromgeving. Voor ons allen een uitdaging. Je liet je niet ontmoedigen, en toonde je leergieriger dan ooit!

Na een vluchtig wederzien bij ons op locatie zijn we op dit moment weer in lockdown. Onze scholingen gaan gelukkig gewoon door, zij het digitaal. Hoewel we al langer speelden met het idee digitale scholingen te introduceren, heeft het coronavirus dit proces in sneltreinvaart doen ontstaan.

Is gezondheid ook jouw passie en wil je meer leren over voeding en suppletie? Bekijk dan eens onze e-learning Orthomoleculair Adviseur Basis.

Gratis advies op maat

Wij bieden gratis advies op maat aan door onze orthomoleculair specialisten!

Advies op maat
Digitale scholingen Ortho Health Foundation
Digitale scholingen Ortho Health Foundation

Digitale scholingen in 2021

Voor sommigen zijn onze digitale scholingen naast een alternatief, zelfs een uitkomst gebleken! Voor hen blijft ons digitale aanbod in 2021 behouden, ook als het wolkendek straks opklaart. Aanvullend op deze digitale live lessen komt er zelfs een e-learning module aan!

Wanneer deze module er komt? We werken er hard aan, maar kunnen nog niet exact zeggen wanneer dit heuglijke, langverwachte moment aanbreekt. Wanneer het zover is zullen we dit via onze nieuwsbrief communiceren. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wees er straks als eerste bij!

Volg deze opleiding als E-learning
Start nu met e-learning en ontvang tot wel 27.5% korting! E-learning
Bekijk e-learning

Nieuwe opleidingslocatie in Hoofddorp

Voor hen die liever op locatie les volgen zitten wij ook zeker niet stil in het nieuwe jaar. We hebben namelijk groot nieuws! In maart is de bouw van onze nieuwe opleidingslocatie in Hoofddorp klaar. Wij vinden het belangrijk dat onze cursisten in ultiem comfort kunnen studeren. Daarom hebben we gekozen voor een ruim leslokaal dat ruimte biedt aan 40 professionals en uitgerust is met de meest moderne audiovisuele apparatuur.

Bovendien zijn de overheerlijke orthomoleculaire maaltijden die onze in voltijd aanwezige chef-kok verzorgt, een gegronde reden om een opleiding bij Ortho Health Foundation te volgen. Daarom krijgt groentekunstenares Karin in het nieuwe bedrijfspand een professionele keuken van maar liefst 45 m2 tot haar beschikking. Naast de ruime open keuken kun je een luxe restaurant verwachten, waar je de opgedane kennis in alle comfort kunt laten bezinken.

Een prachtig bouwinitiatief, waardoor onze scholingen bijna promoveren tot dagje uit.

Nieuw pand Ortho Health Foundation
Nieuw pand Ortho Health Foundation

Opleidingsagenda 2021

We hopen je snel weer op locatie te mogen verwelkomen! Tot die tijd wensen we je heel veel succes met je thuisstudie. Zorg goed voor jezelf en voor je naasten. Blijf je kennis delen op het gebied van gezondheid; Nederland heeft je nu extra hard nodig!

Tot ziens in het nieuwe jaar.

Is gezondheid ook jouw passie en wil je meer leren over voeding en suppletie? Bekijk dan eens onze Orthomoleculair Adviseur Basis.

Agenda 2021
Agenda 2021
Sluiten