Waarden

Wereldwijd kennis vergaren

Welke aandoening is niet aanwezig in welke gebieden en wat zijn hier de voedingspatronen? Dit is de hoofdvraag en reden om kennis te vergaren over de gehele wereld.

Lokaal kennis delen

De activiteiten om kennis te delen worden georganiseerd door heel Nederland.

Verantwoordelijk

Het beoordelen en inzichtelijk maken van kennis moet op een verantwoorde manier gebeuren waarbij ethische afwegingen moeten worden doordacht.

Verbintenis

De stichting voelt zich verbonden met de deelnemers en hoort graag hun input om meer kennis te krijgen over de relevantie van onderwerpen.

Blijf gezond, voorkom genezing

De visie op gezondheid is een gezonde levensstijl die bereikt wordt door voeding, mentale gezondheid en beweging. Maar ook is er een preferentie voor een natuurlijke manier van genezen door gebruik te maken van deze drie pilaren.

Kritisch

Kennis moet kritisch en met de juiste ethiek worden beoordeeld. Ook wordt er van de leden en deelnemers gevraagd kritisch te waarnemen en feedback te geven om continu te kunnen innoveren.

Objectiviteit

Het is duidelijk dat er een preferentie is voor voeding in plaats van medicatie. Toch moet dit in acht worden genomen bij het beoordelen van de eigen objectiviteit van de stichting.