Hayo Bol

Het streven naar een optimale gezondheid en kwaliteit van leven voor mensen, is een leidraad geworden in mijn leven. Daarom ben ik een groot voorstander van preventieve gezondheidszorg. Mijn leven heeft hoogtepunten en diepe dalen gekend, waar ik steeds weer een stukje wijzer door ben geworden. Levenservaring is minstens zo belangrijk als kennis.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring als gediplomeerd Natuurgeneeskundig Practitioner op verschillende specialisaties zoals voeding, straling, coaching, kruiden en orthomoleculaire supplementen.

Mijn streven is om steeds de nieuwste en de best opneembare natuurlijk middelen te vinden. Ik ben niet alternatief maar complementair en traditioneel op de reguliere gezondheidszorg. Daarvoor maak ik gebruik van de meest hightech apparatuur en kennis die erop dit moment te krijgen is binnen het vakgebied van natuurlijke geneeswijze.

Door middel van Bio-Resonantie meet ik het energie systeem van je lichaam door en wordt je behandeld met fysische vasculaire vaattherapie.

Als docent geef ik les bij de BATC, MSP opleidingen en bij Floww International Daarnaast geef ik regelmatig lezingen over voeding, detox, straling en gezond verstand. Hiermee probeer ik een zo’n breed mogelijk publiek te bereiken.

Opleidingen door deze docent