Advanced Course: Detoxificatie

Verdieping voor de gevorderde therapeut

Onze huidige tijd wordt gekenmerkt door een grote toxische belasting, die zowel exogeen als endogeen van oorsprong is. De druk op de detoxcapaciteit is hiermee ook toegenomen. De effecten van een toxische belasting zijn zichtbaar in de grote toename van chronische ziekten zoals kanker, hart- en vaatziekten, diabetes, longziekten, reuma en tal van psychische ziekten. Deze ziekten hebben als gemeenschappelijke component een chronische laaggradige ontsteking.

Over de Advanced Course

In de Advanced Course wordt een verdieping in het begrijpen van de gevolgen van een toxische belasting aangebracht op twee niveaus: de mechanismen van het ontstaan van inflammatie in de celomgeving, alsmede de rol van het lymfesysteem als immuunorgaan en detoxorgaan. Er zal worden ingezoomd op de immunologische aspecten van een toxische belasting met betrekking tot de celomgeving en het lymfesysteem, en vervolgens op de klachten en symptomen die kunnen optreden wanneer deze systemen onder druk komen te staan. Vervolgens worden praktische handvatten geboden om de detoxificatie op deze niveaus op gang te helpen en te ondersteunen.

Het belooft een leerzame dag te worden die kennis oplevert van en een dieper inzicht in de gevolgen van een toxische belasting op de genoemde niveaus en die praktische handvatten biedt om te detoxificeren.

Voor wie bedoeld

De Advanced Course is bedoeld voor afgestudeerde cursisten van de OET opleiding en hoog opgeleide orthomoleculaire en natuurgeneeskundige behandelaars.

Doel Advanced Course

Inzicht verschaffen over het belang van de celomgeving en het lymfesysteem voor een toxische belasting en voor detoxificatie. Praktische instrumenten aanreiken om op dit niveau een toxische belasting te herkennen en de detoxificatie te ondersteunen.

Lesmateriaal

De opleiding wordt ondersteund met een slide syllabus.

Vooropleiding

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut of gelijkwaardig

Accreditatie

MBOG en KTNO (BATC, VBAG, LVNG) geaccrediteerd. Voor meer informatie over accreditatie kunt u contact opnemen met info@sohf.nl

Kosten: 
€ 150.00
  • Exclusief 21% BTW, € 181,50 inclusief BTW
  • Inclusief cursusmateriaal, koffie, thee en een gezond lunchbuffet

Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Startdata van deze opleiding

(Klik op de gele balk)

9 oktober 2017 in Hoofddorp

Locatie:
Ortho Health Foundation te Hoofddorp
Startdatum:
9 oktober 2017, maandag

Aanvang:
9:30 tot 17:00 uur

Vervolgdagen:

Aanmelden

Informeer mij over nieuwe startdata

Wilt u op de hoogte gehouden worden over nieuw in te plannen startdata van deze opleiding dan kunt u zich hiervoor aanmelden. Zodra er een nieuwe datum wordt ingepland ontvangt u hierover automatisch bericht.


Informeer mij

Deel deze informatie met uw relaties

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon
Del.icio.us icon
Digg icon
LinkedIn icon
Yahoo! icon
e-mail icon