Een praktijk beginnen en uitbouwen

Cursus voor het starten en optimaliseren van een praktijk

Per 1 september openen we weer onze deuren, zodat je een fysieke opleiding bij ons kunt bijwonen! 

Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM om volledig ‘Coronaproof’ les te kunnen geven. We hebben het aantal cursisten per lesdag naar beneden gebracht om de 1,5 meter te kunnen waarborgen. Hierdoor is er ook meer ruimte voor individuele aandacht van de docent. 

Daarnaast blijven we een deel van ons opleidingsaanbod online geven. Dit is per cursus aangegeven bij ''Startdata'' onderin de pagina en in onze agenda. 

Een praktijk beginnen en uitbouwen

Deze cursus is waardevol voor iedereen die een praktijk wil beginnen, of die onlangs een praktijk heeft opgezet, en met deze cursus wil leren de praktijk te optimaliseren. Alle zaken die voor een startende professional belangrijk zijn te weten en waar je tegen aan kan lopen, worden op deze dag bespreekbaar gemaakt.

Je krijgt praktische tips om direct mee aan de slag te kunnen gaan. Een praktijk starten betekent ook jezelf managen, daar komt best wel wat bij kijken. Ken jij jezelf goed genoeg om dit succesvol te laten worden? De cursusdag bestaat uit een ochtendprogramma met betrekking tot zelfbewustwording en een middagprogramma waarbij wordt gewerkt aan de praktijkvoering. 

Programma

Ochtend: Kennis maken met jezelf, wat is nodig om succesvol te worden, timemanagement.

Middag: Leren hoe je met patiënten omgaat, de praktijk kunt organiseren en suppletieadvies kan geven. Zakelijke informatie waarbij je een anamnese, voeding- en leefstijlvoorbeeld en veel tips en tools ontvangt.

Doel van de cursus

Het doel van de cursus is je zo breed mogelijk te informeren over wat er bij een praktijk starten komt kijken. Ook valkuilen worden besproken, zodat de kans van slagen zo groot mogelijk is. Een praktische cursus, ideaal voor mensen die een opleiding zoals Orthomoleculair Suppletieadviseur, Othomoleculair Adviseur Basis of Orthomoleculair Adviseur Gevorderd hebben gevolgd. Ben je er al klaar voor om je praktijk op te zetten én deze tot een succes te maken?

Vooropleiding

Wij adviseren: Orthomoleculair Suppletieadviseur of gelijkwaardig

Eventueel aanvullend: HBO Medische Basiskennis (Cpion geaccrediteerd)

Toegankelijk voor

Accreditatie

KTNO (BATC, CAT, NVST, LVNG, VIV) geaccrediteerd. Voor meer informatie over accreditatie kunt u gaan naar: www.sohf.nl/accreditatie

Docent(en): 
Kosten: 
€ 75.00
  • Exclusief 21% BTW, € 90,75 inclusief BTW
  • Inclusief lesmateriaal en certificaat (wordt thuisgestuurd)

Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Informeer mij over nieuwe startdata

Wilt u op de hoogte gehouden worden over nieuw in te plannen startdata van deze opleiding dan kunt u zich hiervoor aanmelden. Zodra er een nieuwe datum wordt ingepland ontvangt u hierover automatisch bericht.


Informeer mij