Haarmineralen Test (HMT) Nascholing

Let op: deze cursus is alleen te volgen wanneer u de HMT cursus heeft gevolgd
Docent: 

Op verzoek willen wij u een nascholingsdag aanbieden om het gebruik van de Haarmineralen Test verder te optimaliseren in uw praktijk. Deze interactieve dag zal in het teken staan van de wensen en verzoeken van de gebruikers van de HMT. 

Inhoud van de cursus

Deze nascholing is bedoeld als opfrisser om de HMT succesvol in te zetten in uw praktijk. Er zal worden geoefend met het interpreteren van de testen. Dit zal worden gedaan aan de hand van uw zelf afgenomen testen en casussen. Het geeft de ruimte om antwoord te krijgen op vragen die u heeft naar aanleiding van de testresultaten, om dit beter te kunnen vertalen naar uw cliënten toe. Het is aan te raden om een of meerdere testresultaten mee te brengen, om het specifieke knelpunten te behandelen en het geleerde een plaats te geven. Verzocht wordt om het eerder behandelde lesmateriaal mee te brengen.

Let op: Dit is een exclusieve nascholing met een maximaal aantal deelnemers van 13 personen! Hierdoor is er voldoende tijd om uitgebreid casusses te bespreken die veelal in uw dagelijkse praktijk voorkomen. 

Het doel van de cursus is dat u een test nog beter kunt implementeren en uitleggen aan uw cliënt. De nascholingsdag is er voor het beantwoorden van vragen en verduidelijken van de testen die u heeft afgenomen. Daarmee heeft u een belangrijke tool in handen om te verklaren waarom uw cliënt last heeft van diverse gezondheidsproblemen. Haar is een totale afspiegeling van alles wat er zich afspeelt in de weefsels van het lichaam. Er komt een duidelijk advies uit de test over welke vitaminen en mineralen belangrijk zijn en er worden voedingsadviezen op basis van de test gegeven. U kunt hierdoor op maat voedingsadviezen en een behandelplan opstellen.

Leslokaal

Dit is een exclusieve nascholing met een maximaal aantal deelnemers van 13 personen. 

Voor wie bedoeld

Deze cursus is bedoeld voor oud-cursisten die de 2-daagse Haarmineralen Test (HMT) hebben gevolgd.

Vooropleiding

Wat wordt getest

Tijdens de nacholing worden Haarmineralen Testen besproken aan de hand van de reeds uitgevoerde testen. Wanneer u uiterlijk 3 weken voor aanvang van de cursus zo'n test indient kan deze nog meegenomen worden in de les. De testkitjes kunt u aanvragen bij Vitakruid wanneer u als professional bent ingelogd. De haarmineralen blijven aanwezig als het haar groeit. Een haarmonster wordt afgeknipt vlak bij de hoofdhuid. Het haar bevat informatie over de minerale huishouding van de afgelopen 3 maanden, afhankelijk van de groeisnelheid van het haar. Een haarmineralentest screent 21 mineralen en toxische metalen in het haar. Het is een methode die eenvoudig en toch erg nauwkeurig is.

Meerwaarde voor de praktijk

De therapeut krijgt de uitslag met specifieke voedings- en suppletieadviezen. Uw cliënt kan hierdoor efficiënter en korter behandeld worden, de resultaten kunt u visualiseren. Het resultaat: therapie trouwheid en uw naamsbekendheid wordt vergroot.

Praktische informatie voor uitvoeren test

  1. U koopt de Haar Mineralen Testset voor € 4,00 (excl. 21% BTW): een set is compleet voor de gehele test, verdere materialen zijn niet nodig;
  2. U stuurt het haarmonster tezamen met de ingevulde formulieren in de daarvoor bestemde retourenveloppe naar ons antwoordnummer;
  3. Het materiaal wordt opgestuurd naar een van de aangesloten geaccrediteerde laboratoria in de Verenigde Staten;
  4. Wanneer de testresultaten binnen komen wordt er een deskundig advies bij gekoppeld;
  5. De testresultaten en het advies worden naar u retour gestuurd. Het laten uitvoeren van deze test kost € 125,- (excl. 21% BTW). Binnen ongeveer 3 weken wordt de analyse en een behandeladvies naar u retour gestuurd.
Kosten: 
€ 60.00
  • Exclusief BTW, € 72,60 inclusief BTW
  • Inclusief koffie, thee, een gezond lunchbuffet en lesmateriaal

Startdata van deze opleiding

(Klik op de gele balk)

12 september 2018 in Hoofddorp

Locatie:
Vergaderzaal Ortho Health Foundation te Hoofddorp
Startdatum:
12 september 2018, woensdag

Aanvang:
9:30 tot 12:30 uur

Vervolgdagen:

Aanmelden

Informeer mij over nieuwe startdata

Wilt u op de hoogte gehouden worden over nieuw in te plannen startdata van deze opleiding dan kunt u zich hiervoor aanmelden. Zodra er een nieuwe datum wordt ingepland ontvangt u hierover automatisch bericht.


Informeer mij