Levend Bloed Analyse - Verdiepingsmodule

Terugkomdag voor de levend bloed analist

Wegens groot succes van de Levend Bloed Analyse is de vraag ontstaan naar een terugkomdag in de vorm van een verdiepingsmodule met betrekking tot allergieën, immuunstatus, zware metalen, de endobiontencyclus en vele andere zaken in relatie tot Levend Bloed Analyse (LBA). Op veler verzoek is het ook mogelijk om casussen te bespreken of eigen patiënten mee te nemen.

Over de opleiding

Er zal ruime aandacht zijn voor praktijkcasussen die behandeld zullen worden door middel van filmpjes. Tijdens deze verdiepingsdag zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Opfrissen van de vorige lessen
  • Inbreng eigen patiëntencasussen /foto's/ filmpjes (liefst vooraf gegevens gemaild naar info@praktijkwiersma.com)
  • Bespreking van de verschillende leukocyten & klinische interpretatie daarvan.
  • Connectie van de LBA parameters met oxidatieve stress
  • Allergie & LBA parameters
  • Immuunstatus en LBA parameters
  • Spherocytose
  • CRP

Voor wie bedoeld

Voor alle mensen die ooit een Levend Bloed Analyse opleiding hebben gevolgd. Dit omvat ook de mensen die elders een LBA opleiding afgerond hebben.

Toegankelijk voor

Wat kunt u verwachten?

U kunt op verzoek zelf patiënten inbrengen, foto's of filmpjes meenemen om als casus te laten bespreken. Wel is het van belang dit van tevoren met de mail aan te vragen bij Edwin Wiersma. De onderwerpen worden deze dag uitvoerig besproken en uitgelegd, waardoor u na deze dag in staat bent de opgedane kennis toe te passen in de praktijk.

Meerwaarde praktijk

Er is een duidelijke samenhang tussen de verschillende parameters en bijvoorbeeld zware metalen belastingen. Door de praktische oefeningen en het bespreken van behandelprotocollen aan de hand van casussen zal de cliënt nog beter geholpen kunnen worden.

Opleidingsniveau

HBO niveau

Toelatingseisen

Levend Bloed Analyse of gelijkwaardig

Certificering

U ontvangt na afloop van deze dag een certificaat van deelname.

Accreditatie

KTNO (BATC, CAT, VBAG) en MBOG geaccrediteerd. Voor speciale accreditatieverzoeken kunt u contact opnemen met info@sohf.nl

Kanttekening

Bij deelname van minder dan 8 personen bestaat de mogelijkheid dat de cursus naar een andere datum wordt verplaatst. In dat geval wordt u daarvan tijdig in kennis gesteld.

Docent(en): 
Kosten: 
€ 150.00
  • Exclusief BTW, € 181,50 inclusief BTW
  • Inclusief lesmateriaal, koffie, thee en een gezond lunchbuffet

Informeer mij over nieuwe startdata

Wilt u op de hoogte gehouden worden over nieuw in te plannen startdata van deze opleiding dan kunt u zich hiervoor aanmelden. Zodra er een nieuwe datum wordt ingepland ontvangt u hierover automatisch bericht.


Informeer mij