Orthomoleculair kennisinstituut
Menu

Volg een SOHF opleiding met het STAP-budget

Start nu met een orthomoleculaire opleiding en ontvang tot maar liefst €1000 subsidie.

Meer over STAP-budget

Ben jij werkend of werkzoekend in Nederland? Wil jij een start maken met jouw carrière als orthomoleculair therapeut of deze verder uitbreiden? Dan kan je tot maar liefst €1000 subsidie aanvragen voor het volgen van een orthomoleculaire opleiding bij de SOHF. Je kunt via ons opleidingsinstituut meer dan 30 opleidingen helemaal kosteloos volgen en voor de andere opleidingen krijg je €1000 STAP bijdrage en dien je de rest van dit bedrag zelf bij te leggen.

Wil jij het meeste uit jouw subsidie halen? Kies dan voor een van onze hoofdopleidingen zoals OAB, OAG of OET of voor de versnelde opleiding tot orthomoleculaire Therapeut (OTV). Kies uit klassikaal met gratis orthomoleculaire lunch op onze locatie in Hoofddorp of vanuit huis via een live webinar. DE OAB is ook beschikbaar als e-learning zodat je na goedkeuring van je budget meteen kan beginnen. Daarnaast kun je ook de cursus Energetisch Morfologisch Bloedtest (EMB) en andere bij-en nascholingen zoals de 3 daagse specialisten opleidingen volledig vergoed krijgen.

Toon meer
Orthomoleculair Adviseur Basis Beschikbaar als e-learning

Orthomoleculair Adviseur Basis (OAB)

Help jij graag anderen? Is gezondheid jouw passie? Dan is deze opleiding geschikt voor jou! Dit kan het begin zijn van jouw carrière in de orthomoleculaire geneeskunde. De eerste stap in een bijna oneindig opleidingstraject.

Vanaf € 477,95

Met STAP-budget betaal jij € 0,00.

Orthomoleculair Adviseur Gevorderd

Orthomoleculair Adviseur Gevorderd (OAG)

Beschik jij over de basiskennis van de orthomoleculaire voedingsleer en wil je nog veel meer hierover leren? Dan is deze opleiding geschikt voor jou! De benodigde verdieping om straks als professional aan de slag te kunnen gaan.

Vanaf € 907,50

Met STAP-budget betaal jij € 0,00.

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut (OET)

Deze opleiding is het vervolg op het traject tot orthomoleculair adviseur, met verdiepende kennis en vaardigheden om als orthomoleculair therapeut aan de slag te gaan. De hoogste stap in het orthomoleculaire opleidingstraject om op verantwoorde wijze praktijk te voeren.

Vanaf € 2.413,95

Met STAP-budget betaal jij € 1.413,95.

Orthomoleculair Therapeut Versneld

Orthomoleculair Therapeut (versneld) (OTV)

De opleiding Orthomoleculair Therapeut (versneld) is opgezet voor zorgverleners in de gezondheidszorg met een (middel)grote praktijk. Bedoeld om cliënten naast de reguliere behandeling ook op orthomoleculair gebied te behandelen.

Vanaf € 1.512,50

Met STAP-budget betaal jij € 512,50.

Sluiten