Orthomoleculair kennisinstituut
Menu

Vademecum bestellen

De Ortho Health Foundation heeft een prachtig vademecum voor u beschikbaar. Dit naslagwerk bevat een overzicht van veel voorkomende aandoeningen die met de juiste nutriënten uitstekend zijn te behandelen. Met dit vademecum krijgt u op een eenvoudige wijze inzicht in de verbanden tussen aandoeningen en werkende stoffen. Uiteraard is het vademecum voorzien van uitgebreide wetenschappelijke achtergrondinformatie die deze verbanden bevestigen.

Een must voor uw praktijk

Bestaande uit twee delen

Het vademecum is ingedeeld in 2 delen te weten:

Aandoeningen
In de eerste sectie treft u een overzicht met veelvoorkomende aandoeningen met daarbij de nutriënten die een positief effect hebben op deze aandoeningen.
Inkijkexemplaar

Nutriënten
Uitgebreide informatie over de werking en toepassing van voedingsstoffen, met wetenschappelijke onderbouwing. Hier leest u hoe en waarom een nutriënt kan bijdragen aan de gezondheid. Elke monografie linkt naar wetenschappelijke onderzoeken die de werking aantonen. Deze monografieën zijn gerelateerd aan de aandoeningen uit het eerste deel.
Inkijkexemplaar

Kosten

Dit vademecum bestaat uit een uitgebreide map en catalogus. Deze kost slechts € 29,90 (exclusief 9% btw, inclusief verzendkosten).

    Gegevens
    Adresgegevens
    Het vademecum wordt op werkdagen binnen 24 uur verzonden. De factuur ontvangt u per mail.

    Sluiten