Orthomoleculair kennisinstituut
Menu

Positieve geluiden omtrent Levend Bloed Analyse

6 februari 2014
2 minuten leestijd
Microscoop

In tegenstelling tot wat de uitzending van Radar wilde laten zien, zijn er in toenemende mate positieve reacties over de Levend Bloed Analyse. Radar paste in hun uitzending geen hoor- en wederhoor toe en selecteerde enkel op negatieve verhalen over de LBA. Dit stuitte de kijkers op de borst, met als gevolg: aanmeldingen vanuit het online Radar forum voor de opleiding Levend Bloed Analyse. Op deze opleiding leert u o.a. ook wat u niet bij een LBA kunt zien, om zo misverstanden te voorkomen.

Is gezondheid ook jouw passie en wil je meer leren over voeding en suppletie? Bekijk dan eens onze e-learning Orthomoleculair Adviseur Basis.

[advice]

Onderstaande succesverhalen zijn te lezen op het Radar forum zelf. Doe er uw voordeel mee!

“Zelf heb ik zeer positieve ervaringen met de levend bloed analyse. Wat de “echte dokters” in 40 jaar niet hebben kunnen ontdekken, ziet de meneer uit het filmpje direct. De oorzaak van mijn vele klachten is een eiwitprobleem en inmiddels is dit opgelost en mijn klachten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Zelfs een enorme berg allopathische “geneesmiddelen” is niet meer nodig.”

“LBA kwam voor ons als een geschenk uit de hemel! Dankzij de vakkennis van onze natuurgeneeskundige (medicatie, bioresonance en voedingsadvies) zijn wij nu, na jarenlange ziekenhuisbezoeken, niet meer aangewezen op de reguliere gezondheidszorg met zijn torenhoge kosten. Het gaat om het resultaat wat er geboekt wordt, daar zijn de patiënten mee geholpen. Het geld is de zenuw van de oorlog.”

“Dat lyme patiënten het alternatieven opzoeken is een onvermijdelijke reactie op de tekortkoming van hulp/behandeling bij de reguliere tak. Als dat niet aangevuld wordt heeft de reguliere tak GEEN recht om te zeggen dat alternatief niet door de beugel gaat; je bied immers zelf geen werkend alternatief en zet zieke mensen op STRAAT. Het opmerkelijkste is dat lyme patiënten ook daadwerkelijk succes boeken met deze alternatieve protocollen. Het is jammer dat er zo een taboe heerst, regulier en alternatief zou van elkaar kunnen leren: 60% van alle medicijnen op de markt heeft als hoofdsubstantie een kruid of plant component.”

Volg deze opleiding als E-learning
Start nu met e-learning en ontvang tot wel 27.5% korting! E-learning
Bekijk e-learning

Levend Bloed Analyse (LBA) is een diagnostische onderzoeksmethode waarbij gekeken wordt naar de kwaliteit van verschillende elementen van het bloed. Er wordt gekeken naar de vorm en de activiteit van de bloedcellen. Levend Bloed Analyse vormt een interessante aanvulling op de klassieke bloedanalyse. De activiteit van de witte bloedcellen, de vorm van de rode bloedcellen, de aanwezigheid van andere partikels, eiwitstoringen en vrije radicaalactiviteit kan waargenomen worden. De afwijkingen in de vorm van bijvoorbeeld de witte bloedcellen of in de levendigheid van de cellen kan een aanwijzing geven naar de oorzaak van de klacht.

De opleiding Levend Bloed Analyse is een ware toevoeging voor uw praktijk. Waar de reguliere arts opgeeft gaat u verder.

Meer info en aanmelden

[advice]

Sluiten